Home / Justitie / Povestea halucinantă pe care le-a spus-o un hoț din Perieni polițiștilor, pentru a scăpa de pedeapsă

Povestea halucinantă pe care le-a spus-o un hoț din Perieni polițiștilor, pentru a scăpa de pedeapsă

Polițiștii cercetează un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Perieni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după încercarea eșuată a acesteia de a se sustrage procedurilor judiciare.

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată duminică prin apel 112 de un bărbat care a declarat că, în dimineața zilei de 7 decembrie, în locuința sa au pătruns trei indivizi necunoscuți care l-au imobilizat și l-au închis în portbagajul unui autoturism. De asemenea, acesta susținea că persoanele necunoscute l-au obligat să sustragă produse din incinta unei societăți comerciale din comuna Perieni, fiind ulterior sechestrat într-o locuință necunoscută pentru aproximativ nouă zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că sesizarea bărbatului nu se confirmă. Mai mult, cel în cauză este bănuit că, în dimineața zilei de 9 decembrie a săvârșit o infracțiune de furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Perieni, ocazie cu care a fost sustrasă suma de 3.500 lei și alte bunuri în valoare de 700 de lei, iar presupusa sa lipsire de libertate a reprezentat o modalitate de a se sustrage urmărilor acestei fapte.

Polițiștii bârlădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele sesizate și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea lor. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: