Home / Justitie / Povestea halucinantă pe care le-a spus-o un hoț din Perieni polițiștilor, pentru a scăpa de pedeapsă

Povestea halucinantă pe care le-a spus-o un hoț din Perieni polițiștilor, pentru a scăpa de pedeapsă

Polițiștii cercetează un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Perieni, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, după încercarea eșuată a acesteia de a se sustrage procedurilor judiciare.

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată duminică prin apel 112 de un bărbat care a declarat că, în dimineața zilei de 7 decembrie, în locuința sa au pătruns trei indivizi necunoscuți care l-au imobilizat și l-au închis în portbagajul unui autoturism. De asemenea, acesta susținea că persoanele necunoscute l-au obligat să sustragă produse din incinta unei societăți comerciale din comuna Perieni, fiind ulterior sechestrat într-o locuință necunoscută pentru aproximativ nouă zile.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că sesizarea bărbatului nu se confirmă. Mai mult, cel în cauză este bănuit că, în dimineața zilei de 9 decembrie a săvârșit o infracțiune de furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Perieni, ocazie cu care a fost sustrasă suma de 3.500 lei și alte bunuri în valoare de 700 de lei, iar presupusa sa lipsire de libertate a reprezentat o modalitate de a se sustrage urmărilor acestei fapte.

Polițiștii bârlădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele sesizate și tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea lor. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: