Home / Administratie / Vasluienii sunt așteptați pe ultima sută de metri să își achite impozitele pe 2018

Vasluienii sunt așteptați pe ultima sută de metri să își achite impozitele pe 2018

Vasluienii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru achitarea obligațiilor fiscale la bugetul local. Pentru luna decembrie 2018, Serviciul Financiar din cadrul Primăriei Vaslui mai are de realizat un program de 1,5 milioane de lei.

Până la data de 30 noiembrie 2018 veniturile din impozite și taxe locale s-au realizat în procent de 91,16%, fiind operate încasări de 25,7 milioane lei, dintr-un program de încasări previzionat la o sumă totală de 27.946.773 lei.

Eugen Boț, directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei Vaslui, face un apel la vasluienii care nu au achitat până la această dată taxele și impozitele locale să facă plățile în următoarele zile: “Mai avem un program de 1,5 milioane de lei pentru luna decembrie. Îi așteptă pe cei care nu au achitat obligațiile locale să le plătească, pentru a nu primi penalizări pentru întârzierea. Din banii încasați din taxe și impozite se finanțează obiectivele de investiții, întreținerea domeniului public și privat, dezvoltarea infrastructurii, activitățile culturale, programele din domeniul social, învățământul etc”.

La această dată, Primăria Vaslui are înregistrate 50.000 de roluri pentru persoanele fizice și 2.850 roluri pentru persoanele juridice. Taxele și impozitele locale constau în impozite pe clădiri, teren, transport, amenzi, chirii și concesiuni, taxe de firmă și publicitate, alte impozite și taxe locale. Primăria Vaslui a decis ca taxele și impozitele locale pentru anul viitor să rămână la nivelul celor din anul 2018. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în ...

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: