Home / Administratie / Angajații Prefecturii Vaslui, colindați și sorcoviți de elevi

Angajații Prefecturii Vaslui, colindați și sorcoviți de elevi

Angajații Prefecturii Vaslui au fost colindați și sorcoviți de zeci de elevi de la școli din municipiul Vaslui, lângă bradul de Crăciun împodobit în holul de la etajul întâi al instituției. Copiii au fost răsplătiți de gazde cu portocale, colăcei și dulciuri, în semn de apreciere pentru modul deosebit de interpretare al colindelor și tradiționalului joc al caprei.

Holurile Prefecturii Vaslui au fost pline de viață pentru câteva ore, grație a zeci de elevi de la două școli din municipiul reședință care au dorit să le arate conducătorilor județului că tradițiile sărbătorilor de iarnă sunt duse mai departe în zona noastră. Și, după aplauzele primite de la angajații instituției, se pare că au reușit foarte bine să demonstreze că nu se pierde nimic din ceea ce înseamnă, spre exemplu, jocul caprei sau sorcova. Desigur, conducătorul Prefecturii a dorit să le mulțumească elevilor pentru modul cum au reușit să interpreteze colindele ori scenetele avute în program.

Vrem să mulțumim pentru momentele deosebite pe care ni le-ați oferit încă de dimineață. Ne-ați făcut ziua mai frumoasă. Sunteți niște copii minunați și talentați în același timp. Vă urăm multă sănătate și fericire, spor la învățat, cu rezultate extraordinare, și un an nou cât mai frumos atât vouă cât și doamnei voastre învățătoare”, le-a transmis prefectul Eduard Popica primilor colindători, elevi ai clasei I D de la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui.

Copiii au fost răsplătiți de gazde cu tradiționalii colăcei, cu portocale și dulciuri, în semn de apreciere pentru modul deosebit de interpretare al colindelor și tradiționalului joc al caprei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: