Home / Social / La Bârlad, Moș Crăciun vine și pe … bicicletă

La Bârlad, Moș Crăciun vine și pe … bicicletă

Duminică, de la ora 17.00, va avea loc la Bârlad, pentru al treilea an consecutiv, evenimentul caritabil “Moș Crăciun pe bicicletă”. Astfel, membrii Clubului de Ciclism Bârlad vor străbate orașul împărțind bomboane copiilor. Organizatorii invită și alți bârlădeni să se alăture cauzei lor.

Pentru a lua parte la această acțiune cei dornici trebuie să dețină biciclete funcționare echipate cu lumini și să vină costumați în Moș Crăciun. Dacă în primii ani micuții au fost omiși, ei fiind văzuți doar ca beneficiari, de această dată vor putea participa activ, dacă au măcar 10 ani.

Bicicliștii se vor aduna la magazinul de echipamente sportive din spatele sediului Delgaz Grid (fostul E.ON), după care vor merge în fața Primăriei, unde vor oferi bomboane celor mici la brad. Pe restul traseului participanții vor fi escortați de polițiștii de la Rutieră. Următoarea oprire va fi la statuia lui Ciprian Porumbescu din Grădina Publică. Bicicliștii vor porni apoi spre Centru, oprindu-se la patinoar. După un popas prelungit vor merge la Gară, pentru a finaliza traseul la Confecții. Evenimentul va dura aproximativ două ore, conform organizatorilor.

“După un an în care am participat la o serie de competiții ne-am gândit că e bine să oferim ceva comunității, să facem această acțiune pentru copii și orașul Bârlad. Mă bucur să văd că participarea e din ce în ce mai bogată cu fiecare an. Dacă în primul an am fost în jur de 20 și anul trecut au fost 30 de participanți, de această dată vom fi aproape de două ori mai mulți. Fiecare dintre ei va primi o diplomă pentru contribuția sa. În ce îi privește pe copii, aceștia vor fi cu siguranță răsfățați, pentru că am reușit să strângem deja suma de 600 de lei, din care vom putea cumpăra multe dulciuri”, a declarat pentru Est News Florin Rusu, membru al Clubului de Ciclism Bârlad.

Organizatorii speră să se adune o sumă și mai mare, pentru a putea face de asemenea o donație de câteva sute de lei pentru construirea primului spital de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: