Home / Sport / Sâmbătă va avea loc la Vaslui cea de-a XVIII-a ediție a Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea” la fotbal în salã

Sâmbătă va avea loc la Vaslui cea de-a XVIII-a ediție a Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea” la fotbal în salã

Sala de sport a Școlii Gimnaziale “Elena Cuza” Vaslui va găzdui sâmbătă cea de-a XVIII-a ediție a Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea” la fotbal în salã. La competiție vor participa patru echipe: Sporting Juniorul Vaslui (fotbaliști născuți în 2002 – 2003), Comstar Vaslui (grupa 2004), Comstar Vaslui (grupa 2005) si echipa de fotbal a Școlii Gimnaziale “Elena Cuza” Vaslui.

Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, echipa clasatã pe primul loc după disputarea tuturor partidelor urmând a fi desemnatã câștigãtoarea Memorialului “Nicolae (Cucu) Oancea”.

Pentru buna desfășurarea a evenimentului la organizare iau parte și Asociația Județeană de Fotbal Vaslui și Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret (DJST) Vaslui. Cele mai bune echipe și cei mai buni jucători vor fi recompensate cu trofee și diplome.

Nicolae “Cucu” Oancea a fost portar în Divizia A la FC Argeș și antrenor al echipei Viitorul Vaslui. Acesta a murit în martie 2000, an în care a luat naștere competiția care se va desfășura în acest weekend. (G. P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: