Home / Social / Toți clienții Poștei Române își vor primi drepturile bănești până vineri

Toți clienții Poștei Române își vor primi drepturile bănești până vineri

Toate drepturile bănești a zeci de mii de beneficiari din județ, cum ar fi pensii, alocații pentru copii, ajutoare de șomaj sau indemnizații pentru persoane cu handicap, vor fi achitate în județ de către poștași până cel târziu la sfârșitul acestei săptămâni. Poșta Română va lucra și pe 24 decembrie, zi declarată liberă de guvern pentru cei care lucrează în sistemul bugetar.

Vești bune de la Oficiul Județean de Poștă Vaslui pentru cei care primesc anumite drepturi bănești la domiciliu. Conducerea instituției a garantat că până vineri, la închiderea programului, toți cei care beneficiază, spre exemplu, de pensii, alocații pentru copii, ajutoare de șomaj sau indemnizații pentru persoane cu handicap, îl vor avea pe poștaș la ușa locuinței. De asemenea, se face tot posibilul ca și coletele expediate prin Poștă să ajungă până în ajunul Crăciunului la destinatari.

Lucrăm cu motoarele turate la maxim. Ne dăm tot interesul ca până vineri toate drepturile să ajungă la beneficiarii astfel încât aceștia să nu aibă de suferit. Totodată, am suplimentat cursele poștale pentru că avem un număr mai mare de colete față de perioadele obișnuite din an”, ne-a declarat șeful OJP Vaslui, Irinel Marcu.

Poșta vasluiană va lucra și pe data de 24 decembrie, deși această zi a fost declarată liberă de guvern pentru cei care lucrează în sistemul bugetar. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: