Home / Sanatate / 500.000 de lei pentru noile echipamente ale angajaților de la Ambulanța Vaslui

500.000 de lei pentru noile echipamente ale angajaților de la Ambulanța Vaslui

Jumătate de milion de lei a cheltuit Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui pentru noile echipamente ale celor 200 de angajați care lucrează în sistemul operativ. Achiziția întregii ținute s-a făcut în urma unei achiziții publice, după unele contestații. 
Fața Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui se schimbă, în bine, de la o zi la alta. Pe lângă confortul oferit de autosanitarele noi, angajații se bucură și de echipamente noi de lucru. Pentru cele 200 de ținute complete, însemnând haine de vară, de iarnă și de paradă, valoarea facturii a ajuns la 500.000 de lei.
“Licitația a fost lansată de mai bine de un an, însă au existat contestații, ceea ce a întârziat achiziția efectivă. În final, după soluționarea contestațiilor inițiale, au mai existat trei oferte, fiind dată câștigătoare cea a unei firme din București”, ne-a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.
Achiziționarea echipamentelor cumpărate de Serviciul de Ambulanță s-a făcut după mai bine de patru ani în care angajații au folosit aceeași ținută. (Ionuț PREDA)

 

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bătălia #COVID19, în laborator. Pfizer pune la dispoziție toate facilitățile de care dispune în lupta cu noul coronavirusMaria Dida

Pfizer se alătură luptei împotriva noului coronavirus și anunță ...

#COVID-19. Ce este testarea “drive through” și cum funcționează centrele de screening de acest tip?Dr. Amelia Voinea

Testarea reprezintă un element crucial pentru a înțelege și ...

#ACC20. Printre pacienții cu ateroscleroză coronariană sau sistemică, rivaroxaban aduce cele mai mari beneficii la cei care suferă și de diabetDr. Amelia Voinea

Rivaroxaban este un anticoagulant oral de generație nouă, eficient ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: