Home / Politic / Decizia PSD Bârlad în urma huiduielilor de pe 1 Decembrie: boicotarea tuturor manifestărilor publice organizate de Boroș

Decizia PSD Bârlad în urma huiduielilor de pe 1 Decembrie: boicotarea tuturor manifestărilor publice organizate de Boroș

de Simona MIHĂILĂ

Organizația municipală a PSD Bârlad reacționează public, pentru prima dată, față de huiduielile din timpul discursurilor susținute de reprezentații partidului la festivitățile de pe 1 Decembrie, din Centrul Civic al Bârladului.

Conducerea organizației și-a anunțat decizia de a boicota toate manifestările publice organizate de Primăria Bârlad până la finalul mandatului de primar al lui Dumitru Boroș. Printr-un comunicat postat pe pagina de socializare a PSD Bârlad, edilul-șef al urbei este acuzat că nu a fost străin de organizarea sesiunilor de huiduieli care au bruiat discursurile prefectului Eduard Popica, deputatului Adrian Solomon și liderului județean al PSD, Dumitru Buzatu.

”Ca urmare a organizarii catastrofale de catre Primaria Barlad a ceremoniei care a marcat Centenarul Marii Uniri, zi in care grupuri de indivizi tocmiti au huiduit reprezentanti ai Guvernului si Parlamentului, institutii fundamentale ale democratiei aflate in ultimii ani intr-o stare de asediu, PSD Barlad anunta ca va boicota, pana la finalul acestei incompetente si ipocrite administratii Boros, orice manifestare publica initiata de actualul primar.

Buna credinta a reprezentantilor nostri care au ajutat la derularea si finalizarea unor proiecte – initiate, de altfel, tot de noi – se loveste de duplicitatea unui personaj precum Boros.

Inconjurat de o camarila formata din militari obscuri si venali, acest avocat facut la apel de seara practica o administratie la mare distanta de orice standard de performanta. Incapabil sa respecte intelegeri, sa aprecieze un sprijin institutional realizat in folosul barladenilor – manifestat inclusiv in desfasurarea paradei militare – sa renunte la tertipuri care l-au consacrat, precum minciuna, ipocrizia si duplicitatea, se va reintoarce in anonimatul in care s-a zbatut pana de curand.

Loial traditiei si valorilor sale, PSD se delimiteaza si in acest fel de asemenea practici si considera ca nu poate colabora cu pseudonimul unei gasti”, se arată în comunicatul PSD Bârlad.

În consecință, în spiritul boicotului anunțat, prima invitație declinată de social-democrații bârlădeni este aceea de a participa, alături de primar, la depunerea de coroane în memoria revoluționarilor din 1989.

”Cinstirea eroilor si inaintasilor nostri ramane pentru noi o datorie sfanta, dar vom alege modalitati proprii de realizare a acestui deziderat. Îi asteptam pe toti cei care au aceleasi convingeri, sa ni se alature”, mai precizează conducerea PSD Bârlad în comunicatul publicat.

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

Noi secții de votare înființate în Vaslui pentru prezidențiale, pe fondul creșterii continue a populației

Noi secții de votare vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: