Home / Social / 2.000 de veste reflectorizante, împărțite gratuit de polițiștii vasluieni

2.000 de veste reflectorizante, împărțite gratuit de polițiștii vasluieni

Polițiștii rutieri vasluieni împart zilele acestea veste reflectorizante locuitorilor din mediul rural ce folosesc pentru deplasare carosabilul drumurilor județene sau naționale. Cele 2.000 de veste provin din donații și vor fi împărțitcu sprijinul taximetriștilor din municipiul Vaslui.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul Rutier Vaslui derulează zilele acestea, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, campania „O vestă pentru o Viață ce urmărește reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate persoane care folosesc pentru deplasare drumurile județene sau naționale și nu sunt echipate corespunzător.

”Astfel, începând de ieri, polițiștii rutieri vasluieni, cu sprijinul conducătorilor auto de tip taxi din municipiul Vaslui au început împărțirea a 2000 de veste reflectorizante persoanelor din mediul rural.

Primii care au beneficiat de vestele reflectorizante au fost locuitorii din Mărașeni, Ștefan cel Mare și Rebricea, urmând ca activitățile campaniei să se extindă pe tot cuprinsul județului.

Mulțumim tuturor persoanelor care au donat veste pentru buna derulare a campaniei și de asemenea, mulțumim voluntarilor care ne ajută în distribuirea acestora”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: