Home / Social / 2.000 de veste reflectorizante, împărțite gratuit de polițiștii vasluieni

2.000 de veste reflectorizante, împărțite gratuit de polițiștii vasluieni

Polițiștii rutieri vasluieni împart zilele acestea veste reflectorizante locuitorilor din mediul rural ce folosesc pentru deplasare carosabilul drumurilor județene sau naționale. Cele 2.000 de veste provin din donații și vor fi împărțitcu sprijinul taximetriștilor din municipiul Vaslui.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul Rutier Vaslui derulează zilele acestea, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, campania „O vestă pentru o Viață ce urmărește reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate persoane care folosesc pentru deplasare drumurile județene sau naționale și nu sunt echipate corespunzător.

”Astfel, începând de ieri, polițiștii rutieri vasluieni, cu sprijinul conducătorilor auto de tip taxi din municipiul Vaslui au început împărțirea a 2000 de veste reflectorizante persoanelor din mediul rural.

Primii care au beneficiat de vestele reflectorizante au fost locuitorii din Mărașeni, Ștefan cel Mare și Rebricea, urmând ca activitățile campaniei să se extindă pe tot cuprinsul județului.

Mulțumim tuturor persoanelor care au donat veste pentru buna derulare a campaniei și de asemenea, mulțumim voluntarilor care ne ajută în distribuirea acestora”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: