Home / Social / Percheziții la domiciliu și dosare penale în cazul mai multor vasluieni care vindeau ilegal artificii și petarde

Percheziții la domiciliu și dosare penale în cazul mai multor vasluieni care vindeau ilegal artificii și petarde

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui efectuează cercetări față de patru bărbați cu vârste între 27 și 58 de ani, din municipiile Huși și Vaslui, județul Vaslui, după ce aceștia au fost prinși comercilizând publicului larg articolele pirotehnice destinate a fi folosite de către pirotehnicieni. În urma activităților desfășurate în cinci dosare de cercetare penală, au fost depistate și ridicate în vederea confiscării un număr de 34.324 articole pirotehnice, din categoria F1-F4, în valoare de peste 9.000 lei.

”Astfel, la data de 21 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui au depistat în parcarea unui centru comercial din municipiul Vaslui, un bărbat de 27 de ani din Lipovăț, județul Vaslui care comercializa, fără drept, articole pirotehnice. În autoturismul pe care acesta îl folosea au fost identificate și ridicate în vederea cercetării un număr de 23.181 articole pirotehnice, din categoria F1-F4, în valoare de peste 5.000 lei”. De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Vaslui cu participarea colegilor de la Serviciul Investigații Criminale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, cu ocazia cercetărilor efectuate au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, la imobile de pe raza municipiului Huși, județul Vaslui”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

În urma acestor activități au fost identificate și ridicate în vederea cercetării un număr de 11.143 articole pirotehnice, din categoria F1-F4, în valoare de peste 4.100 lei.

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: