Home / Administratie / Lucrările la noul bazar și târgul auto din municipiul Vaslui bat pasul pe loc

Lucrările la noul bazar și târgul auto din municipiul Vaslui bat pasul pe loc

Lucrările la construcția noului bazar din municipiul Vaslui nu sunt în grafic. Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că a avut mai multe discuții cu reprezentanții firmei de construcții din Cluj, care au câștigat contractul de execuție, în ceea ce privește derularea investiției.

„Cei de la Cluj mă întreabă pe mine dacă am mai făcut investiții. Eu sunt inginer și am turnat beton la fundații imediat după ce am terminat facultatea. Era bine dacă finalizau Pavilionul Administrativ și lucrau acolo pe timpul iernii, dar au reușit să toarne un pic de beton. Au rămas patru milioane de lei necheltuiți de la această investiție, bani care se duc în excedent. Investiția are termen de finalizare 36 de luni de la semnarea contractului de execuție”, a spus Vasile Pavăl.

Licitația publică pentru obiectivul “Amenajare Platformă Bazar și Târg Auto” s-a organizat pe 14 noiembrie 2017. Licitația a fost câștigat de o asociere de firme, care au avut cea mai bună ofertă (ofertă financiară mică, experiență, personal etc.). Asocierea de firme este formată din SC Vires Construct SRL Cluj-Napoca (lider) și SC Hermanas Rubio Grupo Constructor Herce SLU Spania. Valoarea totală a contractului, fără TVA, se ridică la 13.451.284 lei.

Ansamblul propus are două funcțiuni de bază: bazarul cu o suprafață de 11.454 metri pătrați (mp) și Târgul Auto cu 7.825 mp. Zona bazar cuprinde cinci hale cu spații de circulație tip culoar, o hală pentru tarabe, 56 tarabe, 4 hale pentru magazine, 64 celule magazin (23,50 mp), 7 celule magazin (18,70 mp), 8 celule magazin (9,00 mp), 4 magazine alimentare (40 mp), Pavilion administrativ, parcare cu 104 locuri pentru clienți. Zona Târgului Auto cuprinde o parcare cu 92 locuri pentru mașini mici și 18 locuri pentru mașini mari și spălătorie auto. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Primăriile din județ, corigente la capitolul respectarea cerințelor minime de securitate a angajaților la locul de muncă

Instituțiile de administrație publică din ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: