Home / Social / Primele declarații ale viceprimăriței Roxana Miron Feraru, după nașterea micuțului Armand Petru

Primele declarații ale viceprimăriței Roxana Miron Feraru, după nașterea micuțului Armand Petru

de Simona MIHĂILĂ

Sărbătoare în familia viceprimarului de Bârlad, Roxana Miron Feraru, și a consilierului județean Ciprian Feraru: în Ajunul Crăciunului, cei doi au devenit părinții unui băiețel de toată frumusețea.

Armand Petru nu a mai avut răbdare încă două-trei săptămâni pentru a se naște la termen și s-a gândit să transforme Crăciunul anului 2018 în cel mai frumos Crăciun din viața părinților săi.

Și-a anunțat venirea pe lume încă din noaptea de 23 spre 24 decembrie, așa încât viceprimărița Bârladului a avut timp să meargă la spital și să se pregătească pentru operația de cezariană.

A preferat să rămână în orașul natal pentru a da naștere primului său copil, așa că Armand Petru s-a născut la Spitalul ”Elena Beldiman” Bârlad, asistat de medicul Adina Boca. Este un voinicel de 3.300 de grame și are 50 de centimetri. A primit nota 9 doar pentru că a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, în rest, a bifat cu succes toate criteriile Apgar. Conform acestora, primesc nota 10 doar bebelușii născuți natural.

Contactată de reporterii Est News, Roxana Miron Feraru ne-a declarat: ”Suntem amândoi sănătoși, iar acest lucru este cel mai important. Am născut la spitalul din Bârlad și sunt foarte mulțumită de condițiile de aici, ne-am bucurat de toată atenția și grija cadrelor medicale”.

Despre numele bebelușului, Roxana Miron Feraru a spus că este alegerea comună a sa și a lui Ciprian Feraru, fericitul tătic: ”Numele a fost ales de amândoi. Aveam o lista scurta din care am convenit, de comun acord, sa fie Armand – un nume original, dar nu extrem de sofisticat. Ne mai doream, de asemenea, și un nume biblic. Atât eu, cât și Ciprian, suntem creștin-ortodocși și am ținut mult ca fiul nostru să poarte și un nume creștinesc. Fiindcă își va sărbători ziua de naștere pe timp de iarnă, am considerat oportun să-i oferim un motiv de a sărbători și pe timp de vară, sărbătoarea Sf. Petru și Pavel fiind pe 29 iunie, atunci când este și ziua mea de naștere”.

Roxana Miron Feraru (29 de ani) și consilierul județean Ciprian Feraru (39 ani) și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în septembrie 2016, atunci când au făcut o nuntă ca în povești.

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: