Home / Administratie / Spectacol de artificii oferit bârlădenilor de către municipalitate, în noaptea dintre ani
Sursa foto: www.b-o.ro

Spectacol de artificii oferit bârlădenilor de către municipalitate, în noaptea dintre ani

Spectacol de artificii oferit bârlădenilor în noaptea dintre ani este surpriza pregătită de autoritățile Bârladului pentru cei care vor dori să deschidă șampania în plină stradă.

Printre focurile de artificii ce vor fi lansate, cu siguranță, de organizatorii petrecerilor de Revelion din oraș, cel pregătit de municipalitatea locală promite să se remarce atât prin grandoare, dar și prin durată. Aproximativ un sfert de oră vor putea admira bârlădenii ploile de lumină ce vor spinteca cerul încă din prima secundă a anului 2019.

”La fel ca în ultimii trei ani, locul de lansare a focurilor de artificii este intersecția de la Cerbul de Aur, pe care o propunem ca un loc de întâlnire public pentru toți bârlădenii care vor dori să întâmpine anul care vine altfel decât în fața televizorului. Nu va fi niciun altfel de spectacol, cu scenă, artiști sau muzică, deoarece, din experiența anilor trecuți știm că, în noaptea de Revelion, cei mai mulți cetățeni ai orașului preferă să iasă în stradă cu circa 10 minute înainte de miezul nopții, ciocnesc o cupă de șampanie, își urează La mulți ani, după care se întoarce fiecare la casa lui. Angajarea unor artiști ar însemna o risipă de bani pe care preferăm să-i cheltuim pentru lucruri mai utile”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Pentru bani europeni, județul Vaslui a demarat procedura pentru readerarea la „Euroregiunea Siret – Prut – Nistru”

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: