Home / Sport / Transfer important pentru handbalistul vasluian Demis Grigoraș

Transfer important pentru handbalistul vasluian Demis Grigoraș

Internaționalul vasluian Demis Grigoraș, în vârstă de 25 de ani, va pleca de la Tatabanya la finalul sezonului pentru a juca într-unul din cele mai puternice campionate handbalistice ale Europei. Interul dreapta a semnat cu Chambery, potrivit handball-planet.com.

Internaționalul român a ajuns în 2016 la Tatabanya, a treia formație a Ungariei, pentru care evoluează în prezent și alți doi jucători care au trecut prin Liga Națională, Adrian Sipos și Jakov Vrankovic. Demis Grigoraș va evolua pentru formația franceză din vara lui 2019. În prezent, Chambery este pe locul patru în Franța la jumătatea campionatului, cu 21 de puncte, la egalitate cu Montpellier și la un punct în urma lui Nantes.

Demis Grigoraș va evolua alături de Tatabanya în grupele Cupei EHF în acest sezon.

Vasluianul și-a fãcut junioratul la Vaslui, dar nu a apucat să evolueze pentru echipa localã. De la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Demis Grigoraș s-a transferat la Centrul Olimpic de Excelență Sighișoara, de unde a debutat în handbalul mare. Vasluianul a mai evoluat la CS Caraș Severin și Poli Timișoara.

Demis Grigoraș (1,94 m si 98 kg) a evoluat împotriva viitoarei sale echipe în ediția trecutã a Cupei EHF, când a marcat câte douã goluri pentru Tatabanya în meciurile din turul al treilea preliminar. Francezii au mers mai departe, după 24 – 25 și 23 – 21. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: