Google+
Home » Justitie » Adolescent de 15 ani, arestat după ce ar fi violat un bătrân de 57 de ani

Adolescent de 15 ani, arestat după ce ar fi violat un bătrân de 57 de ani

Un adolescent de 15 ani din Dănești a fost arestat preventiv pentru viol și tâlhărie după ce a abuzat sexual un bărbat de 57 de ani în propria casă. În plus, autorul i-a luat victimei sale și cei cinci lei pe care îi avea în buzunar. 
Abuz sexual între doi bărbați în localitatea Dănești. Autor este un băiat de 15 ani care, sub aburii alcoolului, a poftit la un consătean cu 42 de ani mai în vârstă. Totul s-a întâmplat în casa victimei după ce cei doi au băut împreună mai multe pahare cu vin. Adolescentul i-a propus gazdei să întrețină relații sexuale de bună voie. Când a auzit de propunerea indecentă, bărbatul de 57 de ani a fugit, însă a fost ajuns din urmă pe drumul din sat, fiind adus cu forța în casa sa. Ulterior, gazda a fost abuzată sexual, iar apoi tâlhărită și de cei cinci lei pe care îi avea în buzunar.
„În urma reclamației făcută la Poliție de către victimă, s-au declanșat cercetările în acest caz pentru viol și tâlhărie”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliței Județene Vaslui, Silvia Manta.
Reținut inițial de polițiști, adolescentul de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: