Google+
Home » Social » Brad de Crăciun pe mormânt, împodobit cu globuri și instalație cu beculețe

Brad de Crăciun pe mormânt, împodobit cu globuri și instalație cu beculețe

Un brăduț împodobit „ca la carte” poate fi văzut pe un mormânt din Cimitirul „Eternitatea” din Vaslui, acesta având inclusiv o instalație cu beculețe funcțională. De la baza pomului nu lipsește nici tradiționalul Moș Crăciun în care, firește, arde o lumânare.
Un frumos brăduț de Crăciun, împodobit mai ceva ca într-o casă de om, poate fi văzut pe un mormânt din Cimitirul „Eternitatea” din Vaslui. Din acesta nu lipsesc globulețele și beteala și nici instalațiile cu beculețe alimentate de la baterii care luminează brăduțul. La baza pomului „veghează” un Moș Crăciun original în care arde în permanență o lumânare din ceară. Ca tabloul de sărbători să fie complet, pe crucea mormântului a fost legată o frumoasă fundă roșie care, de regulă, se pune pe cadourile de Crăciun.
Acest mod de decorare, neobișnuit pentru un asemenea loc, a atras privirile și curiozitatea tuturor celor care au trecut recent prin cimitirul vasluian. Este, cu siguranță, o idee frumoasă care, dincolo de durerea pe care o ascunde, poate fi și un model de conduită exemplară față de memoria celor care nu mai sunt printre noi. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: