Google+
Home » Justitie » Comercianții au fost luați iar la bani mărunți de polițiști

Comercianții au fost luați iar la bani mărunți de polițiști

Polițiștii vasluieni au verificat legalitatea activităților comerciale desfășurate cu produse specifice sărbătorilor de iarnă.

Nu mai puțin de 21 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au desfășurat pe 27 decembrie, pe raza municipiului Vaslui, o nouă acțiune de verificare a activității agenților economici și persoanelor fizice, în legătură cu modul de respectare a prevederilor legale privind comercializarea produselor alimentare, a celor specifice sărbătorilor de iarnă, pentru protejarea populației împotriva unor practici ilicite.

Au fost verificați peste 36 de agenți economici și au fost legitimate peste 40 de persoane. Pentru 27 de persoane care au săvârșit fapte de natură contravențională au fost luate măsuri de sancționare, 23 dintre sancțiuni fiind aplicate pentru încălcări ale legii privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 37.500 de lei.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri (produse agro-alimentare, țigarete și articole de îmbrăcăminte) în valoare de 3.173 de lei. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: