Home / Sport / Trei handbaliști de la LPS Vaslui, convocați în proiectul “Plan Talent”

Trei handbaliști de la LPS Vaslui, convocați în proiectul “Plan Talent”

În perioada 7 – 10 ianuarie, la Izvorani, se vor reuni cei mai buni tineri jucători de handbal născuți între anii 2002 și 2005, în proiectul „Plan Talent”, ce vor fi împărțiți în două echipe: 2002 – 2003 și 2004 – 2005. Au fost convocați pentru această acțiune și trei jucători legitimați la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Interul dreapta Florin Ciurescu continuă în sânul Echipei Naționale de juniori, după ce în perioada 19 – 22 decembrie a participat cu lotul B la un turneu în Spania, unde pe lângă țara gazdă România a mai înfruntat Franța și Serbia.

Centrul Sorin Potorac nu e nici el la prima astfel de experiență. Acesta a participat luna trecută la reuniunea lotului A al Echipei Naționale de la Sighișoara, după care a disputat un turneu în Ungaria. România a pierdut cu țara gazdă, însă a învins Polonia și Austria.

Cel de-al treilea handbalist talentat din pepiniera vasluiană care a fost convocat este portarul Ionuț Tănase.

Handbaliștii pregătiți de profesorul Liviu Gugleș vor finaliza acțiunea de pregătire printr-o dublă amicală în compania Slovaciei.

Sorin Potorac, Florin Ciurescu și Ionuț Tănase nu sunt singurii handbaliști vasluieni care au atras atenția Federației Române de Handbal. Nu mai puțin de zece jucători de la LPS Vaslui, pregătiți de profesorii Liviu Gugleș și Liviu Gheorghiu, au participat în decembrie 2018 la Programul „Talent”, acțiune ce urmărește monitorizarea celor mai bine pregătiți handbaliști din țară. Au fost prezenți la Bacău, la trialul organizat pentru regiunea Moldova vasluienii Ionuț Tănase, Adrian Matei, Sorin Potorac, Florin Ciurescu, Răzvan Chiratcu, David Hanțaru, Alexandru Tănasă, George Andrieșanu, Cosmin Grosu și Andrei Gopșa. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: