Google+
Home » Justitie » Bărbat accidentat pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Vaslui de un șofer imprudent

Bărbat accidentat pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Vaslui de un șofer imprudent

Un bărbat de 49 de ani, din județul Iași, a ajuns la spital în a treia zi din acest an după ce a fost accidentat pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Vaslui, din intersecția din Crucea Gării a municipiului reședință. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului imprudent, un bărbat de 61 de ani, din Vaslui, pentru vătămare corporală din culpă.

Graba unor șoferi și neatenția în conducere s-a soldat cu o nouă victimă în rândul pietonilor din Vaslui. De această dată este vorba de un bărbat de 49 de ani, din județul Iași, care a fost lovit de o mașină pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului Vaslui. Chemat la locul accidentului, echipajul medical a acordat îngrijiri victimei timp de mai bine de o jumătate de oră, după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență.

Conducătorul auto, un bărbat de 61 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: