Google+
Home » Social » Căldură la discreție în casele vasluienilor

Căldură la discreție în casele vasluienilor

Vasluienii care au branșate apartamentele la sistemul centralizat de încălzire se bucură de un confort termic ridicat. Până la sfârșitul anului 2018 societatea de termoficare nu a primit reclamații din partea abonaților, iar micile avarii care s-au produs la instalațiile de alimentare cu energie termică au fost reparate în cel mai scurt timp de echipele speciale de intervenție.

„Nu au fost probleme în alimentarea cu energie termică a apartamentelor. Și în acest sezon rece, SC Termprod a prestat servicii de calitate și a asigurat căldură în locuințele oamenilor”, a spus Daniel Neacșu, viceprimarul municipiului Vaslui.

În prezent, SC Termprod Vaslui are racordate la sistemul centralizat de încălzire 440 de apartamente. Prețul pentru o gigacalorie la populație este de 180 de lei, iar în cazul în care producerea unei gigacalorii se va scumpi, costurile suplimentare vor fi subvenționate de la bugetul local.

SC Termprod Vaslui mai are abonați în Cartierul 13 Decembrie, Zona Gării, Avântului, Filaturii, blocurile ANL din zona Industrială, blocul de garsoniere de lângă CET.

În urma analizei centrelor de cost pe locurile de consum în funcțiune în iarna 2017 – 2018, societatea a constatat că Centrala Termică (CT) 13 Decembrie 2 – Punctul Termic Spital, CT bloc nr. 311, CT bloc nr. 363, CT bloc nr. 220 funcționează cu pierderi importante. Pentru a nu mai înregistra pierderi, societatea a decis sistarea furnizării energiei termice, consumatorii fiind înștiințați de această măsură. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: