Home / Social / Concert de Anul Nou la Vaslui, cu 30 de instrumentiști ai MuzArt Orchestra

Concert de Anul Nou la Vaslui, cu 30 de instrumentiști ai MuzArt Orchestra

Peste 150 iubitori ai muzicii de bună calitate au avut privilegiul a participa la cea de-a V-a ediție consecutivă a Concertului de Anul Nou organizată de Primăria Vaslui în sala de festivități a Centrului pentru Afaceri. Fiorul sărbătorilor de iarnă a fost transmis spectatorilor și de soprana Daniela Goria, într-un concert extraordinar creat de cei peste 30 de artiști.

Așa cum se întâmplă în puține orașe din țara noastră, Vasluiului a început să capete tradiție în ceea ce privește organizarea unui concert de muzică simfonică în perioada sărbătorilor de iarnă. Ca și la cele patru ediții anterioare, gazdă a fost sala de festivități a Centrului de Afaceri al județului nostru. Cei 30 de instrumentisti ai MuzArt Orchestra, dirijați la această ediție de Bogdan Chiroșcă, au strâns iarăși admirația publicului vasluian. Arii celebre, dar si momente muzicale inedite, orchestrate de vasluianul Beniamin Harii, au ridicat în repetate rânduri sala în picioare. Coloane sonore a unora dintre cele mai cunoscute filme au transformat recitalul de muzică de film în unul din cele mai apreciate momente ale serii.

2019 a debutat cu o magie muzicală creată de MuzArt Orchestra, alături de soprana Daniela Goria. Vocea sa vibrantă și plină de culoare, pe acordurile calde și învăluitoare create orchestră, au condus publicul către fermecătoarea lume a muzicii de cea mai buna calitate”, ne-a declarat reprezentantul cultural al Primăriei Vaslui, Ramona Ailioaei.

La evenimentul organizat de primărie a fost prezent și primarul Vasile Pavăl care le-a transmis un gând bun pentru noul an tuturor celor prezenți. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: