Home / Sport / Va face perioada de transferuri diferența în Liga a IV-a de fotbal?

Va face perioada de transferuri diferența în Liga a IV-a de fotbal?

Echipele din campionatul județean de fotbal vor avea la dispoziție aproape o lună de zile pentru a-și definitiva loturile înainte de reluarea campionatului. Asociația Județeană de Fotbal Vaslui a stabilit că perioada de transferuri în Liga 4 și Liga 5, în această iarnă, să aibă loc în perioada 29 ianuarie și 25 februarie 2019. Timp berechet pentru echipele angrenate în lupta pentru titlu să dea lovitura decisivă, prin înregimentarea de jucători care pot face diferența.

Cum prima clasată în Liga a IV-a are doar trei puncte peste principala urmăritoare și cu șase mai multe decât ocupanta locului patru, o “trădare” la vârf ar putea scoate complet din ecuație contracandidatele. Rămâne desigur și varianta întăririi loturilor cu “sânge proaspăt” din alte ligi județene sau de ce nu, din Liga a 3-a.

În prim plan pentru obținerea biletelor spre Liga a 3-a este momentan Racova Pușcași, care iernează pe prima poziție, cu 27 de puncte. Completează podiumul CSM FC Vaslui și Hușana Huși, cu 22 de puncte. Urmează îndeaproape FC Vulturești, cu 21 de puncte. Flacăra Muntenii de Sus și Atletic Club Bârlad sunt pe locurile cinci și șase, cu 19, respectiv 17 puncte. Pe locuri de play-off mai sunt Vitis Șuletea și FC Rapid Brodoc, cu 14, respectiv 13 puncte. FC 2007 Gârceni păstrează șanse destul de bune de a ajunge în detrimentul uneia din acestea în faza a doua a competiției, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta locului opt.

Returul Ligii a IV-a va fi cu siguranță extrem de disputat, în tur competiția oferind iubitorilor de fotbal din județ mai multe rezultate surprinzătoare. Racova Pușcași va avea un test important de dat la reluarea competiției, adversarul ei din etapa a 12-a fiind nimeni alta decât FC Vulturești. Ne așteptăm la un asediu la poarta liderului, pentru că ocupanta locului patru are un atac fantastic, cu 32 de goluri marcate, o medie de aproape trei goluri marcate pe meci. De o bictorie a celor de la FC Vulturești ar profita CSM FC Vaslui, care are meci cu lanterna roșie Juventus Fălciu. AS Hușana Huși pândește locul doi, însă pentru asta trebuie să se impună în fața celor de la Sporting Bârlad, iar galben – verzii să se împiedice. Flacăra Muntenii de Sus nu va avea o misiune ușoară cu Vitis Șuletea, care a obținut rezultate surprinzătoare în fața granzilor. Atletic Club Bârlad are nevoie de o victorie cu ACS Moara Domnească pentru a reintra în lupta pentru un loc pe podium. Un duel extrem de echilibrat se anunță cel dintre FC Rapid Brodoc și FC Gârceni. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: