Home / Justitie / Bărbat din Zăpodeni, găsit mort pe un teren viran la patru zile după dispariția sa de acasă

Bărbat din Zăpodeni, găsit mort pe un teren viran la patru zile după dispariția sa de acasă

Un bărbat de 68 de ani, din comuna Zăpodeni, a fost găsit mort pe un teren viran din sat la patru zile după ce fusese dat dispărut. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili în ce condiții și-a pierdut viața zăpodeneanul, edificatoare în acest sens fiind și autopsia.

Descoperire macabră a unui localnic din Zăpodeni. Trupul unui bărbat zăcea, se pare de mai multe zile, pe un teren viran din nordul satului reședință. Cel care a dat peste cadavru a anunțat poliția la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimisă echipa de criminaliști pentru a începe ancheta la fața locului.

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că victima este un bărbat de 68 de ani, din Ciofeni, care fusese dat dispărut de acasă de patru zile.

Bărbatul plecase voluntar de la domiciliu, dispariția sa fiind anunțată de către soție, cea care era și însoțitorul său personal. Victima era cunoscută cu afecțiuni medicale grave”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

După efectuarea cercetărilor la fața locului, cadavrul bărbatului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: