Home / Sanatate / CJAS Vaslui a prelungit până la 31 martie contractele cu cei aproape 400 de furnizori de servicii medicale din județ

CJAS Vaslui a prelungit până la 31 martie contractele cu cei aproape 400 de furnizori de servicii medicale din județ

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui a prelungit, până la 31 martie, contractele cu cei aproape 400 de furnizori de servicii medicale, medicamente, materiale și dispozitive medicale care se aflau în relații cu instituția până la finele anului trecut. Un număr de patru distribuitori de dispozitive medicale au renunțat la contractul cu CJAS Vaslui.

Contractul cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018-2019 a fost prelungit până la 31 martie. În acest sens, conducerea CJAS Vaslui a semnat contracte cu 390 de furnizori, cu patru mai puțin față de cei existenți la sfârșitul anului trecut, fiind vorba de distribuitori de dispozitive medicale.

În vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, am încheiat, pentru primul trimestru din acest an, acte adiționale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale pe anul 2018. Furnizorii au obligația de a îndeplini toate condițiile privind relațiile pe care le au cu CJAS, cu valabilitate până la 31 martie”, ne-a declarat directorul CJAS Vaslui, Mihaela Chitariu.

Cei mai mulți furnizori din județ aflați în relații cu Casa de Asigurări de Sănătate Vaslui sunt medicii de familie (157), farmaciile (57) și firmele de distribuție a dispozitivelor medicale (54). (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Anchetă la Spitalul de Urgență din Vaslui, după ce doi bebeluși au fost infectați cu o bacterie periculoasă 

E alertă la Spitalul de ...

Vaccin pe risc propriu! La Spitalul “Beldiman”, protocolul medical nu prevede testarea la antirabic

Nu și-a însușit bine cursurile ...

Investiții de milioane de euro în sănătate, pentru ca județul Vaslui să devină unul din centrele medicale importante din Moldova

de Dănuț CIOBANU Investițiile în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: