Home / Justitie / Un salariat de la Vanbet a căzut din picioare și a murit la locul de muncă

Un salariat de la Vanbet a căzut din picioare și a murit la locul de muncă

Un angajat al abatorului Vanbet, un bărbat de 56 de ani din Zorleni, s-a prăbușit din picioare și a murit în timpul serviciului. Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis anchete în acest caz pentru a stabili cauzele care au condus la decesul subit al muncitorului.

Ghinioanele se țin lanț la Vanbet, firma la care au avut loc mai multe incendii și furturi de bani. După ce, săptămâna trecută, un incendiu puternic distrus 200 de tone de pui și o hală de 5.000 de metri pătrați în care funcționa o linie de congelare și ambalare, marți după-amiază, un angajat al firmei a murit subit în timpul serviciului. Colegii acestuia au povestit echipajului medical solicitat la fața locului că bărbatul de 56 de ani, muncitor necalificat din localitatea vasluiană Zorleni, s-a prăbușit din picioare în timp ce se afla în atelierul mecanic. Echipajul medical chemat la abatorul din Sălcioara a constatat că bărbatul avea un traumatism la cap.

La sesizarea echipajului medical, s-a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauza decesului. Din declarațiile colegilor de serviciu, victima s-ar fi simțit rău anterior incidentului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Inspectorii ITM Vaslui au deschis propria anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba de un accident de muncă în cazul bărbatului de 56 de ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: