Home / Social / Corigenți, cu note de 1, 2 și 3, la un banal concurs pentru un post de subofițer la ISU Vaslui

Corigenți, cu note de 1, 2 și 3, la un banal concurs pentru un post de subofițer la ISU Vaslui

Zeci de candidați care au participat la concursurile organizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui s-au făcut de râs prin notele obținute, fiind vorba în special de participanții din sursă externă. Exemplul cel mai elocvent este cel al concursului pentru postul de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire, Compartimentul control și activități preventive, acolo unde, din cei 14 candidați, doar unul singur a luat peste 5.00, însă nici acesta nu a fost promovat.

Pătrunderea în sistemul militarizat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui pare o misiune imposibilă pentru cei din exterior care doresc să se angajeze în cadrul instituției. Cea mai elocventă dovadă în acest sens este ultimul concurs organizat de către ISU la sfârșitul lunii decembrie, cu angajare din sursă externă.

Din cei 14 candidați înscriși pentru un banal post de subofițer operativ principal în cadrul Inspecției de Prevenire, Compartimentul control și activități preventive, nici unul nu a reușit să fie declarat admis. Mai mult decât atât, majoritatea au luat note de 1, 2 și 3, în timp ce alții nici măcar nu s-au prezentat. Un singur candidat a luat peste 5, însă nu suficient să fie declarat ”admis” pentru a se angaja. În consecință, ISU Vaslui a scos din nou la mezat acest post, concursul urmând a se ține la sfârșitul lui ianuarie. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: