Google+
Home » Social » Copil preluat în stare gravă de un elicopter SMURD după ce câinele i-a sfâșiat fața, în timp ce se jucau

Copil preluat în stare gravă de un elicopter SMURD după ce câinele i-a sfâșiat fața, în timp ce se jucau

Un copil de 12 ani, din Băcești, a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Iași după ce un câine l-a mușcat de față. Potrivit echipajului de ambulanță care l-a preluat pe băiat, câinele care i-a smuls o bucată de nas și o parte din pielea de pe față era chiar al familiei.

La un pas de o adevărată tragedie în Băcești, după ce un copil a fost atacat de câinele din curte. Practic, animalul l-a apucat cu colții de față și i-a retezat o parte din nas și din obraji. Mai mult decât atât, băiatul a fost și zgâriat de câine. Alarmați de strigătele de durere ale copilului, părinții acestuia au intervenit și au reușit să-și scoată fiul din colții animalului. Ulterior, l-au urcat pe copil într-o mașină și au pornit spre spital, între timp sunând și la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj medical.

Ambulanța trimisă la caz s-a intersectat cu mașina în care se afla victima la ieșirea din Todirești spre Dumești. Preluat de echipajul nostru, copilul a primit îngrijirile medicale de prim ajutor și stabilizat, iar apoi a fost dus la Negrești, unde fusese chemat elicopterul SMURD de la Iași”, ne-a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Elicopterul SMURD a aterizat în curtea liceului din Negrești, de unde l-a preluat pe băiat și apoi l-a transportat la un spital din Iași. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: