Home / Justitie / Accident cu o femeie rănită, în apropiere de Movila lui Burcel

Accident cu o femeie rănită, în apropiere de Movila lui Burcel

O femeie de 69 de ani a fost rănită în urma unui accident petrecut, duminică, pe drumul național DN 24 Vaslui – Iași, în apropiere de Movila lui Burcel, după ce două mașini au intrat în coliziune. Primele cercetări ale polițiștilor arată că evenimentul rutier s-a produs pe fondul nerespectării distanței regulamentare în mers de unul din șoferi.

Accident cu o victimă în apropiere de Movila lui Burcel, pe raza comunei Miclești. Două mașini care veneau spre Vaslui au intrat în coliziune după ce șoferul autoturismului care circula în față, un bărbat de 72 de ani, din Constanța, a oprit pe motiv că văzuse mai multe mașini oprite pe marginea drumului, crezând că este vorba de un accident. Șoferul care circula în spatele său, un tânăr de 35 de ani, din Râmnicu Sărat, nu a mai reușit să oprească în timp optim astfel încât a lovit autoturismul din față.

În urma impactului dintre cele două mașini, soția șoferului din Constanța a fost rănită, însă a refuzat să meargă cu ambulanța la spital, afirmând că o va face ulterior. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 35 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Autoturism furat din Franța, descoperit la controlul de frontieră Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul ...

A încercat să iasă din România cu pașaportul fratelui său

Polițiștii de frontieră vasluieni au ...

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

%d blogeri au apreciat: