Home / Justitie / Autocamioane radiate din circulație de autoritățile belgiene, descoperite în Albița

Autocamioane radiate din circulație de autoritățile belgiene, descoperite în Albița

Polițiști de frontieră de la Vama Albița efectuează cercetări cu privire la doi bărbați care conduceau autocamioane neînmatriculate.

Andrian M. și Constantin C., în vârstă de 35 de ani, ambii cu cetățenie română și moldovenească, au vrut să intre în țară la volanul unor autocamioane marca Scania ce aveau aplicate plăcuțe de înmatriculare olandeze. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că ambele autocamioane sunt radiate din circulație de autoritățile din Belgia și nu figurează înmatriculate în Olanda.

Cu privire la cele constatate, Constantin C. a declarat că a achiziționat cele două autocamioane din Olanda și a apelat la prietenul său Andrian M. pentru a le transporta în Republica Moldova, unde dorea să le înmatriculeze. De asemenea, cei doi bărbați au menționat că au transportat cele două autovehicule, pe platformă, până în apropiere de Vama Albița, iar de aici pe drumurile publice, deși aveau cunoștință despre faptul că acestea nu au drept de circulație pe drumurile publice din România. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șoferul unui microbuz școlar, cu permisul suspendat după ce a condus sub influența alcoolului

Un control de rutină al ...

Un bârlădean de 44 ani a fost reținut după ce și-a pus la dispoziție apartamentul pentru practicarea prostituției

Proxenetism. Aceasta este infracțiunea pentru ...

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: