Home / Justitie / Polițiștii de la Rutieră au făcut noi „victime”

Polițiștii de la Rutieră au făcut noi „victime”

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de patru bărbați din județul Vaslui depistați zilele trecute pe drumurile publice ale județului Vaslui încălcând legislația rutieră în vigoare. Aceștia conduceau băuți, nu posedau permis de conducere ori conduceau un vehicul neînmatriculat.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși au oprit pe 10 ianuarie un autoturism la intersecția străzilor Maior Popescu cu Gheorghe Frent, pentru un control. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 33 de ani din Huși, deși emana halenă alcoolică, a refuzat să se supună testării cu etilotestul. Ulterior, a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au depistat pe 11 ianuarie, pe strada Gării din Negreșți, un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Negrești, care a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile poloneze. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu figurează în bazele de date ca având eliberat permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad, Postul de Poliție Ciocani, au depistat sâmbătă, în localitatea Ciocani, un tractor agricol neînmatriculat și neînregistrat, ce se deplasa pe drumul județean DJ 243 B, fiind condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani din localitatea Grivița, județul Vaslui. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Rutier, au depistat duminică în trafic un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat ce emana halenă alcoolică. Testarea bărbatului de 31 de ani din localitatea Pușcași, județul Vaslui, cu aparatul alcooltest, a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: