Home / Sport / Atletic Club Bârlad participă săptămâna viitoare la Cupa Unirii la minifotbal

Atletic Club Bârlad participă săptămâna viitoare la Cupa Unirii la minifotbal

Atletic Club Bârlad va încerca să își îmbunătățească săptămâna viitoare cea mai bună performanță a sa de la Cupa Unirii la minifotbal, turneu internațional de tradiție organizat sub egida Federației de Minifotbal din România, care aduce la start mai multe echipe din țară și din Republica Moldova.

Bârlădenii au ajuns anul trecut în optimile competiției, fiind eliminați de Auto Driver Iași, scor 1- 4. Nu au avut nicio șansă în fața ocupantei locului doi în campionatul Iașiului, o competiție de minifotbal în care sunt echipe care au jucători profesioniști, selecționați la lotul național. Deși nu au reușit decât egalarea performanței din 2017 s-a văzut totuși un plus de experiență, de valoare, în jocul bârlădenilor, care lasă loc de speranțe pentru o figură cel puțin la fel de frumoasă.

Atletic Club Bârlad a învins anul trecut cu 3 – 0 pe AS Gufirosa Iași și cu 2 – 1 pe Mary Tour Magic Iași. A mai pierdut în fața celor de la Old Boys București, la penalty-uri, scor 2 – 3.

Până acum s-au înscris la cea de-a 12-a ediție a Cupei Unirii la minifotbal formațiile Danco Pro București, Zarea Bălți, Nova Vita Tg. Mureș, Pabo Team Pașcani, Interconti Suceava / Las Vegas Suceava, Wolf Constanța, Grant Elite Piatra Neamț, Medisanis Pașcani, Mureșul Piatra Neamț, Atletic Bârlad, Crown Games Tg. Frumos, Colosseum 2005 Iași, Decor Plus, Liberto, Athletic Iași 2015, E.ON, ACS Gufirosa, Family Suceava, Casa Andrei Darabani Botoșani, Mary Tour Magic Iași, Golden Boys Bacău, Irsido și M.Design Croitorie. Se mai pot face inscrieri pana la data de 20 ianuarie.

Turneul de la Iași se dispută pe terenuri sintetice de ultimă generație, în baloane acoperite, cu încălzire, la Complexul Magic. Competiția este organizată de Dan Cojocaru (director tehnic al echipei naționale de minifotbal) și Paul Costas (prim-vicepreședinte al Federației de Minifotbal din România). Organizatorii vor oferi la final multiple premii constând în echipament sportiv, medalii, diplome, plachete.

Ediția de anul trecut a fost câștigată de echipa Neatza și Prietenii București, care a dispus în finală de formația ieșeană Colosseum 2005 cu scorul de 2 – 0 (0-0). Medalia de bronz a revenit echipei ieșene Auto Driver, care s-a impus în finala mică cu scorul de 4 – 1 (2 – 1) în fața lui Premiersport Iași. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: