Home / Social / Peste 50% dintre certurile din cuplu sunt cauzate de lipsa banilor. Iata ce poti face pentru a nu te confrunta cu o astfel de situatie!

Peste 50% dintre certurile din cuplu sunt cauzate de lipsa banilor. Iata ce poti face pentru a nu te confrunta cu o astfel de situatie!

In ultima perioada ai constatat ca majoritatea lucrurilor pe care le discuti cu partenerul de viata sunt legate doar de aspectul financiar? Exista des certuri si discutii in contradinctoriu din pricina banilor si a cheltuielilor majore, pe care celalalt le considera nejustificate?

Aceste situatii sunt prezente la majoritatea cuplurilor, mai ales pentru ca in prezent a duce o existenta linistita si confortabila din punct de vedere financiar este destul de obtinut.

 

Descopera ce ai putea sa faci pentru a a evita certurile dintre tine si partenerul de viata!

 

 

  • Axati-va pe investitiile necesare

 

Mai ales atunci cand urmeaza sa investiti intr-un bun comun precum o casa sau o masina si nu aveti suficienti bani la dispozitie, ar trebui sa va limitati la a face cheltuieli inutile. Mai mult decat atat, pentru a nu fi tentati sa cheltuiti banii pe care ii aveti pe alte lucruri, puteti apela la creditul online urgent pentru a completa bugetul necesar achizitionarii bunului dorit. Majoritatea oamenilor opteaza pentru aceasta varianta pentru a se bucura de lucrul de care au nevoie, dar si pentru a fi siguri ca nu risipesc banii pe lucruri neimportante si care nu le-ar aduce niciun beneficiu mai tarziu. Daca si tu, impreuna cu partenerul de viata considerati ca aceasta varianta este cea potrivita pentru voi, acceseaza site-ul dorit pentru finantarea unui credit si alegeti o varianta personalizata, care sa va avantajeze.

 

 

  • Alocati o suma de bani pentru fiecare actiune si incercati sa respectati acest aspect

 

Este foarte imporant sa stabiliti un buget aproximativ pentru fiecare actiune in parte, ca de exemplu: o suma pentru cumparaturile pentru casa, un buget pentru cumparaturile alimentare, etc., iar in acest fel nu veti fi tentati sa cheltuiti mai mult decat este necesar pentru achizitiile uzuale sau repetitive.

 

  • Prioritizati cheltuielile urgente

Important este sa acoperiti in principal costurile majore precum, facturile, chiria sau ratele de credit, iar dupa aceea sa dispuneti restul banilor pentru alte cheltuieli necesare, care sa afla pe planul doi. Daca vei proceda asa, atat tu, cat si partenerul de viata veti putea sta mult mai linistiti si veti evita certurile ce apareau in urma instalarii sentimentului de nesiguranta din punct de vedere financiar.

 

 

  • Incercati sa puneti niste bani deoparte

 

Daca bugetul total va permite, dupa ce va acoperiti costurile principale, ar fi bine ca fiecare sa puna o suma de bani, mai mica sau mai mare deoparte. In acest fel, atunci cand va aparea o situatie urgenta sa o puteti rezolva, fara sa intrati in panica. La fel de bine puteti folosi banii economisiti si pentru relaxare, pentru a petrece mai mult timp impreuna si a va consolida relatia.

 

  • Gasiti si alte surse de venit

 

Daca banii reprezinta realmente o problema majora si nu ajung pentru a duce un trai decent, atunci ambii parteneri ar putea sa gaseasca o varianta de mijloc. Joburile part-time sau de acasa pot reprezenta o sursa considerabila de venit, mai ales cand motivatia este una destul de puternica.

 

 

  • Monitorizati cheltuielile

 

Pentru a vedea cheltuielile periodice, este indicat sa le monitorizati. In prezent, exista destul de multe aplicatii pentru telefon care sunt menite sa faca acest lucru si pe care le puteti folosi pentru a vedea ce anume trebuie sa imbunatatiti pentru a reduce cheltuielile.

Tu ce faci pentru a evita discutiile cauzate de lipsa banilor?

About Mihai Vasile

x

Check Also

Festivalul de Umor ”Constantin Tănase” se va desfășura în anul 2020 în două etape

Prima etapă a festivalului de umor se va desfășura ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: