Home / Justitie / Elev bătut și tăiat cu cuțitul în fața liceului din Puiești de către doi frați. Victima a ajuns la spital

Elev bătut și tăiat cu cuțitul în fața liceului din Puiești de către doi frați. Victima a ajuns la spital

Un elev de la Liceul Puiești a fost înjunghiat și bătut în fața unității de învățământ, suspecți în acest caz fiind doi frați. Incidentul este acum anchetat atât de poliție cât și de conducerea școlii.

Altercație cu cuțite în plină zi la Liceul Puiești, în care victimă a căzut chiar un elev. Acesta, într-una din pauze, a fost tăiat cu cuțitul la un genunchi și lovit cu pumnii în față. Suspecți în acest caz, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, ar fi doi frați, care nu sunt școlarizați la respectiva unitate de învățământ. Mai mulți elevi care au văzut altercația au alertat profesorii, victima fiind lăsată într-o baltă de sânge. Luat de către cadrele didactice, elevul a fost dus la dispensarul medical din sat, fiind solicitată și intervenția unei ambulanțe.

Victima avea o plagă tăiată la nivelul genunchiului și echimoze în regiunea feței, fiind preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Conducerea liceului a început o anchetă internă. De asemenea, și Poliția face cercetări în acest caz pentru a lămuri circumstanțele în care s-a petrecut acesta. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șoferul unui microbuz școlar, cu permisul suspendat după ce a condus sub influența alcoolului

Un control de rutină al ...

Un bârlădean de 44 ani a fost reținut după ce și-a pus la dispoziție apartamentul pentru practicarea prostituției

Proxenetism. Aceasta este infracțiunea pentru ...

Furtul și operațiunile financiare frauduloase, infracțiuni frecvente pe masa polițiștilor vasluieni

O femeie de 42 ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: