Home / Administratie / Operatorul de salubritate își va începe activitatea

Operatorul de salubritate își va începe activitatea

Noul operator de salubritate din municipiul Vaslui își va începe activitatea începând din luna februarie 2019.

SC Financiar Urban Pitești, noul operator care va presta serviciile de salubritate în municipiul Vaslui, trebuia să intre în activitate începând cu luna ianuarie 2019. Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus în ședința Consiliului Local că amânarea preluării serviciului se datorează unor probleme cu care se confruntă societatea: Am avut o reținere, pentru că nu este în regulă cu acești operatori în toată țara. În februarie să pornim la drum, să ne pregătim, să nu ne pripim. Acest operator are o problemă cu serviciile pe care le prestează în Giurgiu și în alte orașe și să fim atenți să nu avem probleme și noi cu igienizarea. Voi avea o discuție cu acest operator. Ei vin cu un alt ritm, cu o ală mentalitate în ceea ce privește serviciile de salubritate”.

La această dată, proiectul pe deșeuri finanțat din fonduri europene s-a finalizat, groapa de la Roșiești a intrat în funcțiune, iar județul Vaslui este împărțit în cinci zone în care vor activa noi operatori de salubritate. În municipiul Vaslui și 20 de comune din jur noul operator este SC Financiar Urban Pitești, care va prelua această activitate de la Goscom Vaslui.

Începând de luni, 23 iulie 2018, a fost deschis depozitul ecologic de la Roșiești. Serviciului public de management al deșeurilor a fost delegat firmei SC Romprest Energy SRL București, ofertant declarat câștigător în urma licitației pentru concesionarea gropii ecologice de la Roșiești și a stațiilor de transfer din Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: