Home / Invatamant / Agresorul elevului bătut și înjunghiat la școală, căutat de polițiști

Agresorul elevului bătut și înjunghiat la școală, căutat de polițiști

Agresorul elevului bătut și înjunghiat la Liceul Puiești este un adolescent de 17 ani, din Pogana, care, după altercație, a fugit, fiind căutat în prezent de polițiști. Victima a fost diagnosticată de medici traumatism cranio-facial, contuzie piramidă nazală și plagă tăiată la coapsa dreaptă.

Elevul bătut și înjunghiat

Polițiștii au stabilit cine este agresorul elevului înjunghiat și bătut la școală, în baza declarațiilor date de către martorii incidentului. Altercația dintre adolescentul de 17 ani și elevul de clasa a XII-a de la Liceul Puiești a pornit de la fratele acestuia din urmă, după o postare jignitoare pe o rețea de socializare. Într-o primă fază, adolescentul, însoțit de un prieten, a intrat în sala de clasă a celui care postase pe facebook pentru a-i cere socoteală. Aceștia au ieșit afară, în curtea școlii, unde spiritele s-au încins, elevul din clasa a X-a chemându-și fratele în ajutor. Ulterior, a început altercația dintre adolescentul de 17 ani și elevul de clasa XII-a undeva în afara curții liceului. Pe lângă pumnii și picioarele primite în față, elevul de 18 ani a fost și înjunghiat la un picior.

În urma cercetărilor, autorul a fost identificat, în prezent desfășurându-se activitățile specifice pentru prinderea acestuia. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui.

Medicii de la Spitalul de Urgență Bârlad, acolo unde a fost dus cu ambulanța elevul de 18 ani, l-au diagnosticat pe acesta cu traumatism cranio-facial, contuzie piramidă nazală și plagă tăiată la coapsa dreaptă. Agresorul căutat de polițiști este din Pogana, comună învecinată cu Liceul Puiești, acolo unde s-a petrecut altercația.

Până la sfârșitul ediției agresorul nu a fost prins. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Operațiunea ”Ghiozdanul” debutează vijelios și face prăpăd printre rechizite

de Mara GRIGORIU Vestea că ...

Pistol cu gaze și muniție găsite de polițiști la domiciliul unui vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

%d blogeri au apreciat: