Home / Sport / Gimnastele bârlădene participă în această săptămână la Grand Prix de Nîmes

Gimnastele bârlădene participă în această săptămână la Grand Prix de Nîmes

Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad participă și în acest an, așa cum o face de 25 de ani, la concursul internațional Grand Prix de Nîmes, care are loc în Franța.

Șapte bârlădence, cu vârste între 9 și 11 ani, însoțite de profesorii Ana Maria Iordache și Liviu Iordache, vor participa sâmbătă și duminică la această competiție de prestigiu. Delegația bârlădeană va pleca astăzi, pentru ca sportivele să aibă timp să se acomodeze cu sala și pentru a desfășura acolo o serie de antrenamente. Va fi prezent și profesorul Ioniță Chirilă.

Vor reprezenta Bârladul în Franța sportivele Anastasia Balaur, Bianca Balan, Ilinca Balan, Ioana Balan, Amalia Balan, Andra Donose și Beatrice Irimescu. Roberta Furcoi va evalua la categoria Minime, iar celelalte la categoria Benjamine.

Anul trecut CSȘ Bârlad a obținut locul întâi pe echipe și a a avut două reprezentante pe podium, care au cucerit aurul și argintul la individual compus. La concursul de dans „Nimfele de aur” au ocupat locul întâi la secțiunea acrobatică și locul doi la secțiunea performanță. Echipa de gimnastică a CSȘ Bârlad a participat la ultimele 25 de ediții din cele 43 desfășurate până acum. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: