Home / Sport / Gimnastele bârlădene participă în această săptămână la Grand Prix de Nîmes

Gimnastele bârlădene participă în această săptămână la Grand Prix de Nîmes

Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Bârlad participă și în acest an, așa cum o face de 25 de ani, la concursul internațional Grand Prix de Nîmes, care are loc în Franța.

Șapte bârlădence, cu vârste între 9 și 11 ani, însoțite de profesorii Ana Maria Iordache și Liviu Iordache, vor participa sâmbătă și duminică la această competiție de prestigiu. Delegația bârlădeană va pleca astăzi, pentru ca sportivele să aibă timp să se acomodeze cu sala și pentru a desfășura acolo o serie de antrenamente. Va fi prezent și profesorul Ioniță Chirilă.

Vor reprezenta Bârladul în Franța sportivele Anastasia Balaur, Bianca Balan, Ilinca Balan, Ioana Balan, Amalia Balan, Andra Donose și Beatrice Irimescu. Roberta Furcoi va evalua la categoria Minime, iar celelalte la categoria Benjamine.

Anul trecut CSȘ Bârlad a obținut locul întâi pe echipe și a a avut două reprezentante pe podium, care au cucerit aurul și argintul la individual compus. La concursul de dans „Nimfele de aur” au ocupat locul întâi la secțiunea acrobatică și locul doi la secțiunea performanță. Echipa de gimnastică a CSȘ Bârlad a participat la ultimele 25 de ediții din cele 43 desfășurate până acum. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cupa Prieteniei la oină, găzduită de stadionul comunal din Pădureni

Stadionul comunal din Pădureni a ...

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: