Home / Sport / Meciuri tari pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Meciuri tari pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Echipa de handbal juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a disputat weekendul trecut mai multe meciuri de pregătire, împotriva unor echipe puternice. Au întâlnit de două ori echipa Centrului Olimpic de Excelență de la Sighișoara si o dată Clubul Sportiv Școlar Odorhei.

Vasluienii au câștigat vineri cu 36 – 29 în fața celor de la Centrul Olimpic de Excelență de la Sighișoara, însă au suferit o înfrângere în cea de-a doua partidă cu aceștia, sâmbătă dimineață, scor 18 – 32. Vasluienii au mai disputat sâmbătă după-amiază o partidă în compania echipei clubului sportiv din localitatea Odorhei. Meciul a fost extrem de disputat, iar LPS Vaslui a pierdut în extremis, scor 31 – 32.

“În prima partidă am reușit un joc bun, în viteză, în care ne-au ieșit o serie de combinații tactice. Ne-am descurcat bine atât în apărare cât și în atac. În a doua partidă am ratat mult, am dat multe pase greșite și nu am reușit să ne adaptăm la jocul bărbătesc al adversarului. A urmat apoi un joc echilibrat, cu ratări de ambele părți”, a declarat pentru Est News Liviu Gugleș, antrenorul echipei de handbal juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui.

Au evoluat pentru LPS Vaslui Ionuț Tănase, David Hanțaru, Ungureanu, Octavian Popovici, Ștefan Onțel, Adrian Matei, Iulian Artene, Ionuț Morărașu, Andrei Faur, Victor Toma și Răzvan Chiratcu. De la această acțiune au lipsit Sorin Potorac, accidentat și Florin Ciurescu, “accidentat”.

În acest weekend va avea loc Cupa LPS Vaslui Vor participa la eveniment atât echipa de handbal juniori 2 de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, cât și echipe de la CSS Călărăși, CSM Ploiești și LPS Focșani. Meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor din Vaslui, sâmbătă atât dimineată, cât și după masă, iar duminică doar dimineață. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: