Home / Politic / PMP Husi, la prima sedinta de lucru din acest an

PMP Husi, la prima sedinta de lucru din acest an

Duminica, 20.ian.2019, am participat, impreuna cu secretarul general al Filialei Judetene PMP Vaslui, dl. Maricel Gangu, la prima sedinta de lucru din acest an, a organizatiei municipal PMP Husi.

Raportul de activitate al celor doi consileri locali, dl. Bogdan Trifan si Costica Zlatan a fost concret si s-a referit la activitatea administrativa ce se desfasoara in mun. Husi. Deasemenea, colegii din Husi s-au referit la dinamica organizatiei municipal a partidului nostrum si la situatia comunelor de care raspund. Pentru lunile urmatoare, PMP Husi are ca obiectiv intarirea numerica si valorica a organizatiei precum si pregatirea colegilor nostri pentru sustinerea campaniilor pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale programate in acest an.

Pensionarii, prezenti la sedinta si-au exprimat ingrijorarea privind noua lege a pensiilor, care inca nu a putut prinde viata.

O activitate similara s-a desfasurat si in mun. Barlad, coordonata de dl. Romulus Buhaescu, presedintele organizatiei municipale PMP .

Dep.Corneliu Bichineț

Președinte al Filialei Jud. PMP Vaslui

About Mihai Vasile

x

Check Also

Răsturnare de situație: consilierul bârlădean Sorin Răducanu și-a retras demisia, la solicitarea lui Buzatu și a lui Solomon

Răsturnare de situație în cazul ...

Viorica Dăncilă vine iarăși în județul Vaslui

Șeful guvernului de la București, ...

Satisfăcut de realizări, Boroș va candida pentru un nou mandat de primar în fruntea Bârladului. PNL a făcut anunțul!

Deși este etichetat tot mai ...

%d blogeri au apreciat: