Home / Politic / PMP Husi, la prima sedinta de lucru din acest an

PMP Husi, la prima sedinta de lucru din acest an

Duminica, 20.ian.2019, am participat, impreuna cu secretarul general al Filialei Judetene PMP Vaslui, dl. Maricel Gangu, la prima sedinta de lucru din acest an, a organizatiei municipal PMP Husi.

Raportul de activitate al celor doi consileri locali, dl. Bogdan Trifan si Costica Zlatan a fost concret si s-a referit la activitatea administrativa ce se desfasoara in mun. Husi. Deasemenea, colegii din Husi s-au referit la dinamica organizatiei municipal a partidului nostrum si la situatia comunelor de care raspund. Pentru lunile urmatoare, PMP Husi are ca obiectiv intarirea numerica si valorica a organizatiei precum si pregatirea colegilor nostri pentru sustinerea campaniilor pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale programate in acest an.

Pensionarii, prezenti la sedinta si-au exprimat ingrijorarea privind noua lege a pensiilor, care inca nu a putut prinde viata.

O activitate similara s-a desfasurat si in mun. Barlad, coordonata de dl. Romulus Buhaescu, presedintele organizatiei municipale PMP .

Dep.Corneliu Bichineț

Președinte al Filialei Jud. PMP Vaslui

About Mihai Vasile

x

Check Also

Liberalul Adrian Todireasa a scăpat cu avertisment, deocamdată

Biroul Politic Local al organizației ...

Ce spun politicienii vasluieni despre căderea guvernului

de Simona MIHĂILĂ Rezultatul moțiunii ...

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: