Home / Social / Accident grav în Crețești, după ce un microbuz cu pasageri străini s-a răsturnat

Accident grav în Crețești, după ce un microbuz cu pasageri străini s-a răsturnat

Un accident grav în care a fost implicat un microbuz cu cetățeni bulgari, turci și basarabeni s-a petrecut în cursul nopții de marți spre miercuri după ce s-a răsturnat pe drumul european E 581, în comuna Crețești. Șoferul dubiței a pierdut controlul asupra direcției din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă.

Patru persoane au ajuns la Spitalul Municipal Huși în urma unui accident, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă. Șoferul dubei a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă în care a intrat cu viteză neadecvată la condițiile de drum. Victimele accidentului sunt cetățeni basarabeni, bulgari și turci.

Două dintre victime au suferit traumatisme, iar celelalte două au fost diagnosticate cu policontuzii. Starea persoanelor rănite era una stabilă în momentul transportării acestora cu ambulanțele la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Georgică Onofreiasa.

Microbuzul, în care se aflau în total șase persoane, era înmatriculat în Bulgaria. Polițiștii au început cercetările la fața locului pentru a stabili cauza exactă a accidentului. (Ionuț PREDA)

 

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: