Home / Justitie / Atacatorul de la Liceul Puiești, de negăsit de polițiști

Atacatorul de la Liceul Puiești, de negăsit de polițiști

Atacatorul de la Liceul Puiești, cel care a bătut și înjunghiat un elev în fața unității de învățământ, este de negăsit de către polițiști. În vârstă de 17 ani, Andrei Petrovici a fugit imediat după incident și de atunci nimeni nu știe unde se ascunde.

Polițiștii de la noi din județ sunt în alertă, după ce, la aproape două zile de la incidentul de la Liceul Puiești, nu au reușit să dea de urma atacatorului. Adolescentul de 17 ani, care a abandonat școala în anii din urmă, a fugit imediat după ce l-a înjunghiat pe elevul de 17 ani, pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge în imediata vecinătate a unității de învățământ. Cu domiciliul în satul Măscurei (Pogana), Andrei Petrovici nu s-a dus acasă, bănuind că acolo îl așteaptă poliția.

Principalul suspect în cazul de la Liceul Puiești se sustrage urmăririi penale. În prezent, se desfășoară cercetări pentru prinderea tânărului de 17 ani în vederea audierii acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În ceea ce-l privește pe elevul înjunghiat, acesta este în continuare internat în spitalul din Bârlad, starea sa de sănătate fiind stabilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

Arme ilegale și muniție găsite de polițiști la un vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: