Home / Administratie / CJ Vaslui va aproba rețeaua de învățământ special pentru anul școlar 2019-2020

CJ Vaslui va aproba rețeaua de învățământ special pentru anul școlar 2019-2020

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba în ședința ordinară de vineri, 25 ianuarie 2019, organizarea rețelei școlare de învățământ special pentru anul școlar 2019 – 2020.

În conformitate cu Legea educației naționale, rețeaua școlară a unităților de învățământ de stat și particular preuniversitar se organizează de autoritățile administrației publice locale, cu avizul conform a inspectoratelor școlare. Rețeaua școlară a unităților de învățământ se dă publicității la începutul fiecărui an, pentru anul școlar următor.

Rețeaua unităților de învățământ cu personalitate juridică care vor funcționa în anul școlar 2019-2020 în învățământul special sunt Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” – învățământ primar special, gimnazial special, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Negrești — învățământ primar special, gimnazial special, Școala Profesională Specială „Sfânta Ecaterina” Huși — învățământ special profesional, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Constantin Pufan” — învățământ preșcolar special, primar special și gimnazial special.

CJ Vaslui a solicitat Inspectoratului Școlar Județean emiterea avizului conform pentru ca în anul școlar 2019-2020 unitățile de învățământ special să fie organizate în anul școlar 2019 – 2020. Avizul a fost primit și înregistrat la CJ Vaslui sub numărul 470/14 ianuarie 2019. (Dănuț CIOBANU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

%d blogeri au apreciat: