Home / Invatamant / Cursurile vor fi suspendate, vineri, în toate unitățile de învățământ din județ

Cursurile vor fi suspendate, vineri, în toate unitățile de învățământ din județ

Toate grădinițele, școlile și liceele din județul nostru vor fi închise pe 25 ianuarie, a anunțat, miercuri, Ministerul Educației Naționale, printr-un ordin transmis Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. Cursurile de vineri urmează a fi recuperate de elevi și preșcolari până la sfârșitul semestrului sau a anului școlar.

Vacanță prelungită pentru elevii din județul nostru, la fel ca și pentru ceilalți din întreaga țară. Ministerul Educației a decis să facă punte între ziua de 24 ianuarie, liberă prin lege, și week-endul 26-27 ianuarie. Astfel, toate unitățile de învățământ vor fi închise, vineri, deși, până în cursul serii de miercuri, se știa că se va învăța. Conducerea ISJ Vaslui a transmis ordinul ministrului tuturor directorilor de unități de învățământ care vor trebui să anunțe, pe orice cale, cadrele didactice și elevii.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unităților de învățământ și comunicate MEN”, se arată în ordin.

În mediul on-line din județul nostru, în special pe grupurile unităților de învățământ, ordinul a început să circule de miercuri seara astfel încât părinții elevilor să-și mai poată face planuri pentru minivacanța din această a doua parte a săptămânii. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: