Home / Administratie / Toate utilajele de deszăpezire, scoase pe șoselele din județ. Ploaia crează probleme

Toate utilajele de deszăpezire, scoase pe șoselele din județ. Ploaia crează probleme

Toate cele aproximativ 40 de utilaje de deszăpezire aflate la dispoziția Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru județul nostru au fost scoase pe drumurile naționale încă de joi după-amiază, în condițiile în care ploaia înghețată începuse să creeze probleme. Autoritățile se așteaptă la posibile blocaje, mai ales pe drumurile județene și locale. 

Vremea severă din aceste zile dau bătăi de cap autorităților. Și asta mai ales din cauza alternanțelor dintre ninsoare și ploaie, însoțite de temperaturi negative, ceea ce favorizează formarea poleiului pe șosele. În consecință, conducerea județului a decis să scoată, încă de joi după-amiază, toate utilajele de deszăpezire pe care le au la dispoziție.
“Încă de la ora 15.00, am început să acționăm pe drumurile naționale cu toate utilajele pe care le avem la dispoziție. Ne dorim să nu apară blocaje și să ieșim cât mai puțin afectați din acest interval de vreme rea, cu atenționare de cod galben”, ne-a declarat prefectul județului, Eduard Popica.
Însă, adevăratele probleme ar putea apărea pe drumurile județene și comunale. Cele mai vulnerabile zone sunt Codăești – Dănești, Arsura – Ghermănești, Gara Roșiești – Roșiești, Lipovăț – Bogdana. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Proiect educativ de 2 milioane de euro, pentru 600 de copii și adulți din municipiul Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui a ...

Primăria Vaslui relansează Zona Metropolitană, din care fac parte 11 comune

Zona Metropolitană Vaslui revine în atenția ...

Municipiul Vaslui are un buget record în anul 2020, care se ridică la suma de 162 milioane lei

de Dănuț CIOBANU  Municipiul Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: