Home / Sport / Vești extraordinare: gimnastele de la CSS Bârlad, campioane absolute la Grand Prix de Nîmes!

Vești extraordinare: gimnastele de la CSS Bârlad, campioane absolute la Grand Prix de Nîmes!

de Mihaela NICULESCU

Evoluție remarcabilă! Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au obținut locul I pe echipe la ediția din acest an a concursului Grand Prix de Nîmes (Franța). Pe locul al doilea s-a clasat echipa din Vergeze, iar pe locul al treilea, cea din Ucraina.

„Este o performanță că am reușit și în acest an să fim din nou pe podium, pe locul I, cu atât mai mult cu cât la această ediție au participat gimnaste din 14 țări. Am avut concurente puternice dar fetele noastre s-au mobilizat, astfel încât echipa de la CSS Bârlad s-a impus categoric, fiind cotată cea mai bună din concurs.”, a declarat, pentru Est News Ana-Maria Iordache, membră în comisia de arbitraj și cea care a antrenat alături de Liviu Iordache echipa CSS Bârlad.

Gimnastele bârlădene au avut prestații foarte bune și la individual compus, reușind să ocupe primele șase locuri. Pe primul loc s-a clasat Ioana Balan, urmată de Beatrice Irimescu, Andra Donose, Ilinca Balan, Bianca Balan, Anastasia Balaur. Pe locul opt s-a clasat Amalia Balan.

Bârlădencele s-au descurcat foarte bine și la concursul” Nimfele de aur”. Au obținut locul 3 la categoria “Acrobatic” și la “Performanta”, cu un dans pe muzica din “Lacul Lebedelor” dar și locul 2 la categoria” Acrobatic” pentru execuția unui dans pe ritmurile etno ale piesei “Hora din Moldova”.

About Simona Vasile

x

Check Also

Un antrenor din Liga 1, inspirat de Brazilia legendarului Pele. „Vreau să dau un gol mai mult decât adversarul”

Marius Croitoru este antrenorul revelație din Liga 1. FC ...

Spania, sub teroarea pandemiei de coronavirus! Craioveanu: „Este ireal ce au făcut doctorii până acum!”

Pandemia de coronavirus a făcut prăpăd în Spania, țară ...

Ianis Hagi, primul mesaj după declanșarea pandemiei de COVID-19! Suporterii lui Rangers îl vor iubi și mai mult după acest filmuleț: „Stai acasă, urmează regulile și totul va fi bine” | VIDEO

Ianis Hagi a plecat din Scoția la două zile ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: