Google+
Home » Sport » Vești extraordinare: gimnastele de la CSS Bârlad, campioane absolute la Grand Prix de Nîmes!

Vești extraordinare: gimnastele de la CSS Bârlad, campioane absolute la Grand Prix de Nîmes!

de Mihaela NICULESCU

Evoluție remarcabilă! Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au obținut locul I pe echipe la ediția din acest an a concursului Grand Prix de Nîmes (Franța). Pe locul al doilea s-a clasat echipa din Vergeze, iar pe locul al treilea, cea din Ucraina.

„Este o performanță că am reușit și în acest an să fim din nou pe podium, pe locul I, cu atât mai mult cu cât la această ediție au participat gimnaste din 14 țări. Am avut concurente puternice dar fetele noastre s-au mobilizat, astfel încât echipa de la CSS Bârlad s-a impus categoric, fiind cotată cea mai bună din concurs.”, a declarat, pentru Est News Ana-Maria Iordache, membră în comisia de arbitraj și cea care a antrenat alături de Liviu Iordache echipa CSS Bârlad.

Gimnastele bârlădene au avut prestații foarte bune și la individual compus, reușind să ocupe primele șase locuri. Pe primul loc s-a clasat Ioana Balan, urmată de Beatrice Irimescu, Andra Donose, Ilinca Balan, Bianca Balan, Anastasia Balaur. Pe locul opt s-a clasat Amalia Balan.

Bârlădencele s-au descurcat foarte bine și la concursul” Nimfele de aur”. Au obținut locul 3 la categoria „Acrobatic” și la „Performanta”, cu un dans pe muzica din „Lacul Lebedelor” dar și locul 2 la categoria” Acrobatic” pentru execuția unui dans pe ritmurile etno ale piesei „Hora din Moldova”.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: