Home / Justitie / Autorii a 11 furturi, prinși de polițiștii bârlădeni

Autorii a 11 furturi, prinși de polițiștii bârlădeni

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, și a unui bărbat în vârstă de 20 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt din locuințe.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că, în perioada noiembrie 2018 – ianuarie 2019, în municipiul Bârlad, au fost sesizate mai multe furturi și tentative de furt din imobile aflate în construcții sau nelocuite. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptelor este de aproximativ 14.000 de lei, acesta fiind recuperat în proporție de 80%. Cei doi minori, împreună cu bărbatul în vârstă de 20 de ani, sunt bănuiți de pătrunderea prin efracție în mai multe locuințe, din unele dintre acestea fiind sustrase diferite bunuri precum bijuterii, haine, băuturi alcoolice, unelte, ș.a., ulterior vândute în schimbul unor sume modice.

Împotriva celor trei persoane a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate la Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: