Home / Sport / Aniversare cu trofeu câștigat pentru profesorul Liviu Gugleș, cel care a pus bazele Liceului cu Program Sportiv Vaslui

Aniversare cu trofeu câștigat pentru profesorul Liviu Gugleș, cel care a pus bazele Liceului cu Program Sportiv Vaslui

Liviu Gugleș, profesor la LPS Vaslui

Profesorul Liviu Gugleș, cel care a mers în audiență la ministrul Liviu Maior în 1992 pentru transformarea Clubului Sportiv Școlar Vaslui în liceu, a avut încă un moment de satisfacție în acest weekend, după formarea atâtor generații de handbaliști talentați în cei 25 de ani de existență a LPS Vaslui. Sâmbătă și Duminică, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a organizat “Cupa Unirii” LPS Vaslui 2019 – Juniori 2, competiție pe care vasluienii pregătiți de Liviu Gugleș au reușit să o câștige de ziua acestuia, după trei victorii din tot atâtea partide disputate.

Turneul s-a desfășurat la Sala Polivalentă Vaslui și a reunuit la start patru echipe: CSS Focșani, CSS Călărași, CSM Ploiești și LPS Vaslui. LPS Vaslui a dispus de CSM Ploiești cu 37 – 25 (15 – 12). A urmat un succes la patru goluri, scor 35 – 31 cu CSS Focșani. În ultima partidă vasluienii I-au învins pe omologii lor de la CSS Călărași, scor 40 – 35 (19 – 18). În celelalte partide CSS Focșani a învins CSS Călărași cu 27 – 22 (13 – 10, CSS Călărași a învins-o pe CSM Ploiești cu 44 – 33 (19 – 14), iar CSS Focșani adispus de CSM Ploiești cu 51 – 31 (26 – 17).

Profesorul Liviu Gugleș a avut o dublă satisfacție, pentru că pe lângă faptul că LPS Vaslui a cucerit locul I, doi elevi ai săi au primit premii speciale. Este vorba de Ionuț Tănase, desemnat cel mai bun portar și Răzvan Chiratcu, golgheterul turneului.

Locul II a fost obținut de CSS Focșani, echipă pregătită de profesorul Lucian Tucan și care a dat și cel mai tehnic jucător, pe Vlad Berheci. A completat podiumul CSS Călărași, echipă antrenată de profesorul Mihai Stănescu. Pe patru a terminat CSM Ploiești, echipa profesorului Gheorghe Puia.

Sâmbătă încep meciurile cu miză

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui, pregătiți de profesorul Liviu Gugleș, vor debuta sâmbătă în grupa Valoare 3, împotriva celor de la CSS Galați. Vasluienii vor avea la dispoziție doar 10 partide, tur – retur împotriva a cinci adversari, pentru a demonstra că LPS Vaslui merită să fie printre cele mai bune echipe din țară. Vasluienii vor mai înfrunta formațiile LPS Piatra Neamț, LPS Iași, CSS Bacău și CSM Bacău.

“Fiecare rezultat va conta foarte mult pentru calificare. Invităm elevii de la LPS Vaslui și pe toți vasluienii să ne fie alături la jocuri, pentru a pune umărul la realizarea unei performanțe frumoase”, a declarat pentru Est News profesorul Liviu Gugleș. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: