Home / Politic / Filiala județeană a PMP strânge semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

Filiala județeană a PMP strânge semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Corneliu Bichineț, președintele filialei județene PMP Vaslui, a condus duminică 27 ianuarie a.c prima ședință din acest an a Consiliului Executiv al Filialei Județene PMP Vaslui. La ședință au fost prezenți membrii consiliului executiv și invitați din organizațiile PMP Vaslui și Bârlad.

Conform ordinei de zi anunțate, în această ședință s-a analizat activitatea desfășurată în anul 2018 la nivel județean și în organizațiile locale PMP precum și programul pentru anul acesta.

”Până în prezent avem organizații PMP în 66 de comune din județ precum și în toate municipiile și orașele județului. Ne propunem ca până la sfârșitul semestrului I al anului 2019 să avem organizații în toate comunele din județ, să consolidăm organizațiile existențe, să creștem numărul membrilor PMP ca să putem aborda viitoarele alegeri locale cu șanse sporite de succes. Ne propunem ca în continuare să fim cât mai activi, să atragem în rândurile organizației noastre persoane cu calități umane deosebite , viitori lideri politici și candidați cu șanse reale în competițiile electorale”, a declarat deputatul Corneliu Bichineț.

Filiala Județeană PMP Vaslui este implicată în prezent în campania națională de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale. Membrii acesteia și-au propus ca până în luna martie să adune 10.000 de semnături .

Toate activitățile propuse pentru acest an au ca scop susținerea valorilor Partidului Mișcarea Populară.

Filiala Județeană PMP Vaslui este activă în mediul online prin paginile de facebook ale organizației județene și ale organizațiilor locale, pagini în care este reflectată activitatea curentă a membrilor PMP. (Paul ALEXA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Consilierul Adrian Todireasa, exclus din PNL?

În această seară, la Bârlad, ...

Noi secții de votare înființate în Vaslui pentru prezidențiale, pe fondul creșterii continue a populației

Noi secții de votare vor ...

Mizeriile de la Spitalul ”Beldiman”, scoase de sub preș de consilierul Todireasa, în plenul ședinței Consiliului Local

Reprezentanții echipei manageriale a Spitalului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: