Home / Sanatate / Zeci de bârlădeni au ajuns la Urgențe după ce au alunecat pe gheață

Zeci de bârlădeni au ajuns la Urgențe după ce au alunecat pe gheață

de Mihaela NICULESCU

Zeci de persoane au ajuns la Compartimentul de Primire a Urgențelor a Spitalului “Elena Beldiman” din Bârlad în ultima săptămână, după ce au alunecat pe gheață.

În perioada 21 – 27 ianuarie, medicii de la CPU au înregistrat 76 de pacienți cu fracturi osoase, contuzii și entorse ale membrelor, aproape toți victime ale poleiului. În urma consultului de specialitate, 11 dintre aceștia au necesitat internare.

Trei cazuri deosebite s-au înregistrat într-o singură zi, sâmbătă, 26 ianuarie. Un bărbat de 49 de ani din Bârlad a avut nevoie de serviciul de urgență după ce în urma unei agresiuni cu toporul a suferit o fractură de os frontal, cu deplasare și s-a ales cu un hematom intraparechimatos frontal. Un alt bărbat, de 44 ani, a fost adus cu traumatism cranio-cerebral, tot după ce a fost agresat cu un topor. Pacientul prezenta fractură de os frontal cu fragmente osoase migrate subdural. Medicii au considerat că ambii pacienți trebuie transferați la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, pentru investigații amănunțite. De asemenea, a avut nevoie de îngrijire de specialitate și un tânăr de 18 ani din Bârlad, victimă a unui accident rutier, în urma căruia a fost diagnosticat cu fractură medie la femurul drept, cu deplasare. Bărbatul este internat la secția de Ortopedie.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: