Home / Justitie / Alarmant! Adolescentă trântită la pământ, mușcată de mână și deposedată de telefonul mobil de un individ, în fața Muzeului ”Vasile Pârvan”

Alarmant! Adolescentă trântită la pământ, mușcată de mână și deposedată de telefonul mobil de un individ, în fața Muzeului ”Vasile Pârvan”

Scene incredibile, aproape de centrul Bârladului, zilele trecute, când o tânără în vârstă de 17 ani, s-a trezit trântită la pământ și bătută de un individ care i-a smuls telefonul din mână și a fugit.

Întâmplarea s-a petrecut duminică seară, în jurul orelor 19. Fata, de loc din Bogdănești, se deplasa pe strada Vasile Părvan când, între Muzeul ”Vasile Pârvan” și Biserica ”Sf. Spiridon”, a fost atacată de un bărbat, în timp ce vorbea la telefonul mobil. Individul s-a izbit în ea, a trântit-o la pământ și a încercat să-i smulgă telefonul din mână. Adolescenta s-a împotrivit și, după o luptă corp la corp, bărbatul a mușcat-o de mână, reușind astfel să-i ia telefonul.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bârlad. Acesta a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru a fi dispusă o măsură preventivă. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

Noul termen de începere a lucrărilor la drumul strategic este luna octombrie 2019

Proiectarea drumului strategic de la ...

%d blogeri au apreciat: