Home / Invatamant / Elevul care și-a propus să schimbe imaginea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad

Elevul care și-a propus să schimbe imaginea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Premieră în rândul liceelor din județul Vaslui. Gabriel Tiron, președintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, este organizatorul unei activități care își propune înainte de toate să promoveze unitatea școlară.

Mâine, de la ora 14.00, în aula liceului, va avea loc o activitate inspirată după un model american, prin care Gabriel Tiron vrea să marcheze 100 de zile de mandat și să-și prezinte activitățile organizate în această perioadă, cât s-a aflat în fruntea Consiliului Elevilor.

A invitat să ia cuvântul elevi ai liceului, dar și reprezentanți ai conducerii Inspectoratului Școlar Județean. A invitat elevi și profesori de la „Cuza”, dar și elevi și președinți ai Consiliilor Elevilor din liceele județului.

Conducerea Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” a rămas surprinsă de această inițiativă, unică în istoria recentă a instituției și o consideră de bun augur, o oportunitate de promovare a activităților organizate în liceu, care nu întotdeauna sunt mediatizate pentru a fi cunoscute.

„Am prezentat această idee de a organiza o activitate prin care să fac cunoscută activitatea mea în cele 100 de zile de mandat, chiar în urmă cu câteva zile, la o întrunire cu colegii mei, membri ai Consiliilor Elevilor din județul Vaslui. În cadrul evenimentului de marcare a primelor 100 de zile de mandat doresc să aduc un plus imaginii liceului nostru și să dezvolt o și mai bună comunicare între liceu, Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean al Elevilor Vaslui. Prin activitățile pe care le voi prezenta și care au fost realizate în această perioadă, doresc să demonstrez că liceul meu nu este așa cum a fost catalogat, un liceu cu probleme, în care elevii nu învață, ci doresc să le arăt celor prezenți că la <<Industrial>> există potențial și elevi cu idealuri”, a declarat Gabriel Tiron, pentru Est News.

În cadrul activității va avea loc și un moment artistic susținut de trupa feminină de percuție Motto You Drumer, parte a unui proiect din care face parte și tânărul Gabriel Tiron, președintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza”. El speră ca activitatea de mâine să fie una de succes și, de ce nu, promovată și de alți omologi ai săi din liceele vasluiene.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Lecții de pian gratuite, la Școala de Arte din Bârlad, oferite de profesorul Mihail Manciu în memoria soției sale

Inițiativă lăudabilă! Mihail Manciu, profesor ...

Șefe de promoție din Bârlad, primite cu brațele deschise de universități de prestigiu

Alice Beatrice Giușcă, șefa promoției ...

Ministerul Agriculturii finanțează activitatea Colegiului Agricol din Huși

Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși ...

%d blogeri au apreciat: